Nasza oferta jest stworzona dla firm, agencji eventowych oraz klientów prywatnych
Różnorodność naszych przekąsek finger food, dań ciepłych oraz deserów pozwoli nam stworzyć idealne menu dostosowane do każdej imprezy i eventu.
Za każdym razem indywidualnie tworzymy ofertę cateringową dopasowując ją do wymagań klienta, założeń budżetowych oraz koncepcji spotkania.
Przygotowujemy cateringi na przerwy kawowe, spotkania lunchowe, sesje zdjęciowe, duże i małe eventy oraz przyjęcia prywatne.
Dbamy zawsze o szczegóły budujące całościowy odbiór cateringu.
Zapewniamy dekoracje, aranżacje bufetów, obsługę kelnerską, wyposażenie gastronomiczne i cateringowe.
Plastyczność naszej oferty pozwala nam stworzyć idealne propozycje, które zachwycają naszych klientów.
Lubimy nowe wyzwania. Zapraszamy do współpracy!
Finger food, sałatki, desery
Chcemy aby każdy klient mógł znaleźć w naszej ofercie coś dla siebie, dlatego proponujemy szeroki wybór przekąsek słonych, sałatek oraz deserów.
W naszej ofercie mamy zarówno przekąski mięsne, jak i wegetariańskie.
Ten rodzaj menu świetnie sprawdzi się zarówno na spotkaniach w biurze, ważnych przyjęciach biznesowych, jak i na imprezach rodzinnych.
Oferta lunchowa
Jeżeli planujesz spotkanie lunchowe w biurze to zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą lunchową. Przygotowujemy zarówno menu w formie bufetu, jak i w formie serwowanej.
Menu składa się z zup, dań na ciepło, sałatek oraz deserów, żebyś mógł skomponować najodpowiedniejszy dla Ciebie posiłek.
Śniadania
Śniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia.
Chcemy zaproponować naszym klientom szeroki wybór menu.
W naszej ofercie znajdą się zarówno śniadania w formie przekąsek słonych i słodkich, jak również śniadanie na ciepło lub live cooking.
Przerwy kawowe
Kto nie lubi rozpocząć dnia filiżanką dobrej kawy?
My wiemy jakie to istotne, dlatego przygotowaliśmy ofertę przerw kawowych, tak abyś mógł właściwie ugościć swoich współpracowników lub klientów.
Przygotujemy dla Ciebie zarówno napoje ciepłe, jak i pyszne domowe lemoniady.
LISTA ALERGENÓW
wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) Nr 1169/2011 w odniesieniu do składników obecnych w środkach żywności
SUBSTANCJE ZAWIERAJĄCE ALERGENY:
- Zboża zawierające gluten (tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut lub ich szczepy hybrydowe) i produkty pochodne
- Skorupiaki i produkty pochodne
- Jajka i produkty pochodne
- Ryby i produkty pochodne
- Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
- Soja i produkty pochodne
- Mleko i produkty pochodne
- Orzechy ziemne
- Orzechy i produkty pochodne
- Seler zwyczajny i produkty pochodne
- Gorczyca i produkty pochodne
- Nasiona sezamu i produkty pochodne
- Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/l w przeliczeniu na SO2 (głównie owoce suszone)
- Łubin i produkty pochodne
- Mięczaki i produkty pochodne
Do przygotowania posiłków używane są przyprawy świeże oraz suszone: bazylia, oregano, lubczyk, kurkuma, kolendra, kardamon, imbir, czosnek niedźwiedzi, kminek, goździki, koperek, liście laurowe, majeranek, pieprz, tymianek, koperek, papryka słodka, suszone pomidory. Zgodnie z informacjami od producentów ziół suszonych, mogą one zawierać śladowe ilości glutenu, mleka, soi, selera i gorczycy.
W kuchni używany jest także miód pszczeli.
Nie posiadamy osobnej linii produkcyjnej dla produktów bezglutenowych. Dokładamy starań, aby zachować wszelkie środki ostrożności podczas procesu produkcji.